Napijegyes horgászoknak

 

Azon napijegyes horgászunk, aki az adott  évben 5 darab névre szóló napijegyét bemutatja kap 1 db névre szóló napijegyet!

 

Egyesületünknél április 1. és október 31. között napijegy váltható. Ennek feltétele, hogy a hozzánk érkező horgász rendelkezzen érvényes állami horgászjeggyel, vagy turista állami horgászjeggyel. 

A napijegy ára felnőttek számára 3000 Ft, gyermekek számára 1500 Ft

Felnőtt horgászengedéllyel 2 darab bot, botonként 2-2 horoggal való horgászat engedélyezett. Gyermek és ifjúsági engedéllyel 1 bot tetszőleges végszerelékkel 1 db horoggal szerelve engedélyezett. Gyermek horgász 14 éves korig csak szülői felügyelettel horgászhat!

A horgászat kezdete reggel 6 óra. Befejezése naplementekor, melynek idejét a vezetőség a naplementéhez igazítva havonta határozza meg (pontos idejét egyeztesse a halőrrel). A horgászigazolványt le kell adni a halőrnél, az Államihorgászjegyet vinnie kell a horgásznak magával, hogy a fogási naplóba rögzíteni tudja fogását. A meghatározott időre a horgásznak ki kell érnie az őrbódéhoz. Éjszakai horgászatra nincs lehetőség.
A horgászat befejezésekor távozás előtt minden esetben meg kell állni az őrbódénál, a kitöltött fogási naplót be kell mutatni, a fogást az őrnek át kell adni mérlegelésre, a horgászigazolványt át kell venni!

Minden horgász köteles magával hozni tollat (a fogási napló kitöltése kötelező), mérőszalagot, szákot, mérleget és haltartót, kérjük a drót haltartó mellőzését.
Kérjük a tórendet betartani! A tavon az önkéntes halőrök mellett 2 vizsgázott társadalmi halőr lát el szolgálatot, viszont belső szabályzatunk lehetővé teszi, hogy szabálytalanság észlelése esetén bármely tagunk ellenőrzést végezhessen.

Vízterület megnevezése: Vermeskerti-tó

Víztérkód: 09-065-1-4

 

Méretkorlátozások:

  • ponty 32 cm 
  • amur 50 cm
  • süllő 40 cm 
  • csuka 50 cm
  • harcsa 60 cm
  • compó 40 cm

Védett hal: koi kárász valamint a koi ponty. Az 5 kg-nál nagyobb nemes halat a tóba vissza kell helyezni.

Egy napijeggyel fogható halmennyiség:

Felnőtt horgászok:

2 db nemes hal, együttes súlyuk nem haladhatja meg a 6 kg-ot

+ 5 kg egyéb hal (kárász, keszeg)


A horgászat során a 2 db nemes hal megfogásával és azok haltartóba rakásával a horgászatot be kell fejezni.

 

Gyermek és ifjúsági horgászok:

1 db nemes hal, súlya nem haladhatja meg a 3 kg-ot

+ 2,5 kg egyéb hal (kárász, keszeg)
 

További információért hívja Pálfi Zoltánt a +06 30 295-7430 telefonszámon, illetve személyesen érdeklődhet a Fortuna Horgászboltban, Komádi, Fő út 13/b. 

A bolt nyitva tartási ideje: 

Hétfő-Péntek: 8:00-12:00 13:00-17:00 óráig. 
Szombat: 8:00-12:00 óráig. 
Vasárnap: 8:00-10:00 óráig.